ДУБАЙ

Лятна почивка в Дубай 2021
Продължителност
6 дни / 5 нощувки
Маршрут
София - Дубай - София
Дати на отпътуване
Програма
Хотели
Допълнителни услуги
Обадете ни се сега
052 97 41 42

Програма

Ден 1
Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:05 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Възможност за Полудневна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света - Бурж Кхалифа. Следва посещение на една от най-известните културни забележитености на Дубай - Рамката (Dubai Frame) - намираща се сред красивия Zabeel Park, често е наричана “ най-голямата рамка на Планетата! Атрактивният стъклен асансьор издига своите посетители 48 етажа нагоре за 75 секунди! От върха на Рамката можете да видите старата и новата част на Дубай, а за десерт в края на своето посещение - една невероятна представа за бъдещето на Емирствата!
След това се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah), където спираме за снимки на плажа, в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Следва посещение на Мадинат Джумейра, известна под името «Арабската Венеция». Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, за да видим отблизо луксозния хотел Atlantis The Palm, накрая на нашата обиколка ще посетим луксозенния квартал Dubai Marina. Нощувка.
Цена: 155 евро/303 лв. на човек ( минимум 2 човека)
Полудневна обиколка на Дубай с екскурзовод на английски език: 35 евро/69 лв. ( турът се провежда в дни събота и сряда и подлежи на препотвърждение) - турът включва: взимане от хотела, фото стоп на 7-звездния хотел Бурж Ал Араб, фото стоп на джамията Джумейра, посещение на Dubai Museum, района Бастакия, преминаване на Дубай Крийк с абра, старата част на Дубай и район Ал Фахиди, златния пазар и пазара на подправките.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Вечеря на арабска галера по канала на Дубай - 50 евро / 98 лв., дете до 12 г - 45 евро / 88 лв.
Вечеря на арабска галера Дубай Марина - 65 евро / 128 лв., дете до 12 г - 55 евро / 108 лв

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Дубай с яхта:
2-часов сутрешен Круиз с включено Баберкю и безалкохолни напитки ( начало от 11:30 сутринта) - 70 евро/137 лв. на човек
2 -часов Круиз по залез слънце с включено барбекю и безалкохолни напитки ( начало 17:30ч.) - 80 евро / 157 лв. на човек
3 -часов следобеден круиз с включено барбекю и безалкохолни напитки ( начало 14:00ч.) - 90 евро/ 176 лв. на човекПосочените цени не вклюват трансфери до/от яхтата, можем да предложим такъв срещу допълнително заплащане.
Джип Сафари в пустинята с включена вечеря – 85 евро/ 166 лв. на човек

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща преди тръгване! –
Билет за обсерваторията на Бурж Халифа (без включен трансфер) - 124 етаж: 38 евро/ 75 лв. на човек
Билет 124 етаж + двупосочен трансфер - 109 евро/ 213 лв. на човек ( продължителност: до 5 часа)

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Сутрешнен керван в пустинята : посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки - чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека.

Ден 6
Закуска. Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:45 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.

Цената включва:
 • Самолетен билет София - Дубай - София с включени летищни такси с FLYDUBAI
 • Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • 5 нощувки със закуски в избрания хотел
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)

Цената не включва:
 • Допълнителни екскурзии
 • PCR тест
 • Чекиран багаж до 20 кг.
 • Кетъринг по време на полета
 • Лични разходи
 • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10; Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ (застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус)
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години - 16 лв.
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години - 26 лв. (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

Начин на плащане
 • 1. Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 200 лв. от цената на организираното пътуване;
 • 2. Доплащането се извършва най-късно до 30 дни до датата на пътуване в размера до 100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
 • 1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
 • 2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
 • 3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
 • 4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

 • Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.

Вид използван транспорт:
 • Самолет
 • Лек автомобил/ Автобус

Забележки:
 • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.65 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
 • Моля да имате предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 2.
 • При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.

Допълнителни екскурзии:

Вечеря на арабска галера по канала на Дубай - 50 евро / 98 лв., дете до 12 г - 45 евро / 88 лв.
От хотела: около 19:00 - 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч. Предлагаме ви възможност за една незабравима романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз сред светлините на града. Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай до Шиндага.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера по канала на Дубай, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2

Вечеря на арабска галера Дубай Марина - 65 евро/128 лв.,дете до 12 г - 55 евро/108 лв
От хотела:около 19:00 - 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч.

Вечеря на традиционна арабска галера из красивия квартал Дубай Марина, където светлините на небостъргачите се отразяват в кристалните води на залива.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера из Дубай Марина, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2

Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща предварително от България!
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва: Двупосочен трансфер; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa At the Top;

Сутрешнен керван в пустинята
Уникалното преживяване включва: посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека

Джип Сафари в пустинята с включена вечеря - 85 евро/ 166 лв. на човек
Начало: около 15 - 15:30 ч.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която не трябва да пропускате! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня, за да изпитате нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, ще се отправим към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци.
Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени и деца до 4 год. възраст

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003271 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.

Хотели

Допълнителни услуги

Цената включва:
 • Самолетен билет София - Дубай - София с включени летищни такси с FLYDUBAI
 • Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • 5 нощувки със закуски в избрания хотел
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)

Цената не включва:
 • Допълнителни екскурзии
 • PCR тест
 • Чекиран багаж до 20 кг.
 • Кетъринг по време на полета
 • Лични разходи
 • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10; Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ (застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус)
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години - 16 лв.
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години - 26 лв. (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

Начин на плащане
 • 1. Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 200 лв. от цената на организираното пътуване;
 • 2. Доплащането се извършва най-късно до 30 дни до датата на пътуване в размера до 100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
 • 1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
 • 2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
 • 3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
 • 4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

 • Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.

Вид използван транспорт:
 • Самолет
 • Лек автомобил/ Автобус

Забележки:
 • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.65 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
 • Моля да имате предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 2.
 • При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.

Допълнителни екскурзии:

Вечеря на арабска галера по канала на Дубай - 50 евро / 98 лв., дете до 12 г - 45 евро / 88 лв.
От хотела: около 19:00 - 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч. Предлагаме ви възможност за една незабравима романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз сред светлините на града. Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай до Шиндага.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера по канала на Дубай, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2

Вечеря на арабска галера Дубай Марина - 65 евро/128 лв.,дете до 12 г - 55 евро/108 лв
От хотела:около 19:00 - 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч.

Вечеря на традиционна арабска галера из красивия квартал Дубай Марина, където светлините на небостъргачите се отразяват в кристалните води на залива.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера из Дубай Марина, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2

Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща предварително от България!
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва: Двупосочен трансфер; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa At the Top;

Сутрешнен керван в пустинята
Уникалното преживяване включва: посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека

Джип Сафари в пустинята с включена вечеря - 85 евро/ 166 лв. на човек
Начало: около 15 - 15:30 ч.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която не трябва да пропускате! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня, за да изпитате нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, ще се отправим към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци.
Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени и деца до 4 год. възраст

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003271 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Ден 1
Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:05 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Възможност за Полудневна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света - Бурж Кхалифа. Следва посещение на една от най-известните културни забележитености на Дубай - Рамката (Dubai Frame) - намираща се сред красивия Zabeel Park, често е наричана “ най-голямата рамка на Планетата! Атрактивният стъклен асансьор издига своите посетители 48 етажа нагоре за 75 секунди! От върха на Рамката можете да видите старата и новата част на Дубай, а за десерт в края на своето посещение - една невероятна представа за бъдещето на Емирствата!
След това се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah), където спираме за снимки на плажа, в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Следва посещение на Мадинат Джумейра, известна под името «Арабската Венеция». Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, за да видим отблизо луксозния хотел Atlantis The Palm, накрая на нашата обиколка ще посетим луксозенния квартал Dubai Marina. Нощувка.
Цена: 155 евро/303 лв. на човек ( минимум 2 човека)
Полудневна обиколка на Дубай с екскурзовод на английски език: 35 евро/69 лв. ( турът се провежда в дни събота и сряда и подлежи на препотвърждение) - турът включва: взимане от хотела, фото стоп на 7-звездния хотел Бурж Ал Араб, фото стоп на джамията Джумейра, посещение на Dubai Museum, района Бастакия, преминаване на Дубай Крийк с абра, старата част на Дубай и район Ал Фахиди, златния пазар и пазара на подправките.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Вечеря на арабска галера по канала на Дубай - 50 евро / 98 лв., дете до 12 г - 45 евро / 88 лв.
Вечеря на арабска галера Дубай Марина - 65 евро / 128 лв., дете до 12 г - 55 евро / 108 лв

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Дубай с яхта:
2-часов сутрешен Круиз с включено Баберкю и безалкохолни напитки ( начало от 11:30 сутринта) - 70 евро/137 лв. на човек
2 -часов Круиз по залез слънце с включено барбекю и безалкохолни напитки ( начало 17:30ч.) - 80 евро / 157 лв. на човек
3 -часов следобеден круиз с включено барбекю и безалкохолни напитки ( начало 14:00ч.) - 90 евро/ 176 лв. на човекПосочените цени не вклюват трансфери до/от яхтата, можем да предложим такъв срещу допълнително заплащане.
Джип Сафари в пустинята с включена вечеря – 85 евро/ 166 лв. на човек

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща преди тръгване! –
Билет за обсерваторията на Бурж Халифа (без включен трансфер) - 124 етаж: 38 евро/ 75 лв. на човек
Билет 124 етаж + двупосочен трансфер - 109 евро/ 213 лв. на човек ( продължителност: до 5 часа)

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Възможност за допълнителна екскурзия:
Сутрешнен керван в пустинята : посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки - чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека.

Ден 6
Закуска. Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:45 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.